Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι αύριο κόντρα στην Άιντραχτ θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με τον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ: Αύριο έχουμε το μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Θα κοιτάξουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που είναι στην πιο καλή κατάσταση. Μετά θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τις διαφορές με Φενέρ: Σίγουρα το κίνητρο είναι το ίδιο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Οι ομάδες έχουν διαφορές. Η Άιντραχτ παίζει ποδόσφαιρο που είναι κάθετο, γρήγορο και με δύναμη. Να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε με εξυπνάδα. Έχουμε το ίδιο κίνητρο. Είμαστε καλοί. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά με τη Φενέρ. Να είμαστε έξυπνοι και να πάρουμε τη μπάλα έτσι ώστε να μην αξιοποιήσει η Άιντραχτ τη φυσική κατάστασή της και τη δύναμή της.

Την παρουσία του κόσμου και τη βραδιά πρόκρισης στο Λονδίνο: Έχουμε όμορφες αναμνήσεις από τη βραδιά στο Λονδίνο. Ξέρουμε πως οι Έλληνες στη Γερμανία είναι πολλοί. Μας δημιουργεί ευθύνη και υποχρέωση για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Την ιδανική θέση του Α. Καμαρά: Ειλικρινά μπορεί να παίξει σαν δεκάρι, οκτάρι ή και στα άκρα. Έχει την ποιότητα για πολλές θέσεις. Εγώ πιστεύω πως καλύτερα μπορεί να παίξει στη θέση Νο8. Εάν θες να ξαφνιάσεις τον αντίπαλο τον χρησιμοποιείς.

Τα ατού της Άιντραχτ: Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή με φυσική κατάσταση. Με ποδόσφαιρο κάθετο και με παίκτες στη ζώνη της τελικής πάσας. Είναι ομάδα γρήγορη και καταιγιστική αλλά και επικίνδυνη και θέλει προσοχή.

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω