Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (21:00), στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης για κατάκτηση του νταμπλ. Αναγνώρισε τη δυσκολία του ματς, αλλά τόνισε πως η ομάδα του αν δεν κάνει λάθη θα πανηγυρίσει το τρόπαιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:
-Είναι κίνητρο ότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής με δύο σερί νταμπλ στην ιστορία του Ολυμπιακού;
«Όχι, γιατί δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι παίζουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για εμάς και για τον κόσμο, δεν θέλουμε τίποτα άλλο για να μας δώσει κίνητρο να το παλέψουμε.»
-Για τον Παπασταθόπουλο:
«Τα πλάνα μας θα τα αλλάξει, όχι και τη στρατηγική μας. Είμαστε αισιόδοξοι, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα είναι παρών, θα περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες για την τελική απόφαση. Τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν, όχι και η στρατηγική του παιχνιδιού.
-Για τον τελικό σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Νομίζω πως γενικότερα ένας τελικός είναι διαφορετικός σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο, που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και πιο συγκεντρωμένη θα κερδίσει και το παιχνίδι. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε την ποιότητα μας. Οι τελικοί κρίνονται σε λεπτομέρειες. Να είμαστε αποφασιστικοί, να έχουμε ευστοχία και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».
-Για την έλλειψη κόσμου στις κερκίδες:
«Είμαι λυπημένος. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό με κόσμο στις κερκίδες. Τους θέλουμε, τους χρειαζόμαστε, δεν έχει την ίδια γοητεία χωρίς κόσμο. Ειδικά όταν είναι τελικός Κυπέλλου. Όταν βρίσκονται εκεί δείχνουμε μεγαλύτερο πάθος. Παίζω για δεύτερη φορά σε έναν τελικό στην Ελλάδα χωρίς κόσμο, στερεί τη γοητεία. Είναι δυσάρεστο.
Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ένα εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Υπογράμμισε τη σημασία του παιχνιδιού, όσο και τη θέληση της ομάδας του για έναν ακόμη τίτλο.
«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζει ρόλο προετοιμασία και τακτική. Μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πάθος, η αποφασιστικότητα, η θέληση. Στοιχεία που τα έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Θα το κάνουμε και αύριο. Θα μπούμε από την αρχή να δώσουμε τα πάντα. Η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλά για να κλείσει καλύτερα πρέπει να πάρουμε και το κύπελλο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω