Μια δημοπρασία για καλό σκοπό διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 15/4 η φιλανθρωπική οργάνωση CREAID, πρόεδρος της οποίας είναι η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου.

Η Μαρίνα Βερνίκου διοργάνωσε την 6η φιλανθρωπική δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design» και εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας με πλήθος κόσμου από την εγχώρια showbiz.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ TLIFE ΕΔΩ.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου ήταν: ο Μίλτος Καμπουρίδης, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ζέτα Δούκα, ο Λάκης Γαβαλάς, η Δέσποινα Μοιραράκη και πολλοί άλλοι.

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Τόνια Σωτηροπούλου-Σάκης Τανιμανίδης-Μαρίνα Βερνίκου-Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης-Μαρίνα Βερνίκου

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου – Μαρίνα Βερνίκου

Μίλτος Καμπουρίδης – Κατερίνα Καινούργιου

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χριστίνα Μπόμπα – Μαρίνα Βερνίκου

Μαρίνα Βερνίκου

Κατερίνα Καινούργιου – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Λάκης Γαβαλάς

Δέσποινα Μοιραράκη

Χριστίνα Μπόμπα – Τόνια Σωτηροπούλου

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω