Η Μαρία Μενούνος ευγνωμονεί για το γεγονός ότι είναι και πάλι υγιής και ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Πριν έναν χρόνο ακριβώς, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο στο πάγκρεας.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία πέρσι κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους τη βοήθησαν και στάθηκαν στο πλευρό της.

«Και επίσημα πέρασε ένας χρόνος από το χειρουργείο στο πάγκρεας… Βλέποντας πίσω (μου φαίνεται μια αιωνιότητα) έβλεπα βίντεο και σκέφτομαι πόσο τρελό είναι το που βρίσκομαι τώρα. Τότε είχα τρομοκρατηθεί. Είχα ένα μωρό να έρχεται και επισκέφτηκα το γραφείο του γιατρού, όπου έμαθα ότι χρειάζομαι μια μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα! Καρκίνος; Ουάου.

Είχα ένα υπέροχο σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο σύζυγος μου κοιμόταν στο νοσοκομείο. Το πρωί είχα τον μπαμπά μου και όλους τους καλούς μου φίλους. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά έναν χρόνο μετά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι βοήθησαν να έχω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων» έγραψε η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της.

Παράλληλα, η διάσημη παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τις στιγμές νοσηλείας της μετά το κρίσιμο αυτό χειρουργείο.

Η στιγμή που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα της παρουσιάστριας… Τον Απρίλιο του 2017, είχε διαγνωσθεί με καλοήθη όγκο – σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ – στο κεφάλι, τον οποίο και αφαίρεσε. Μιλώντας δύο μήνες αργότερα στο περιοδικό People, η Μαρία Μενούνος χρησιμοποίησε λόγια που ανήκουν στον αγαπημένο της ήρωα Ρόκι Μπαλμπόα, τον μποξέρ του «Rocky» που ερμήνευσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη», είχε αναφέρει η Μαρία Μενούνος.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και στις δυσκολίες που πέρασε βρίσκεται ο σύζυγός της, Kevin Undergaro με τον οποίο πριν λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 με θρησκευτικό γάμο στο χωριό του πατέρα της στην Αρκαδία.

Μαρία Μενούνος – Η νέα ζωή δίπλα στην κόρη της Αθηνά

Η ζωή της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και του συζύγου της, τους τελευταίους μήνες άλλαξε ριζικά. Ο ερχομός της κόρης τους, Αθηνάς, ολοκλήρωσε την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού.

Μέσα από τις συνεντεύξεις της, η Μαρία Μενούνος είχε μιλήσει για τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα, μέσω εξωσωματικής. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως το θέμα της μητρότητας την είχε αγχώσει αρκετά την τελευταία δεκαετία, ενώ παράλληλα έδινε μια μεγάλη μάχη με την υγεία της και τον καρκίνο στο πάγκρεας. 

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει: «Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας», είχε δηλώσει στο US Weekly,

Φωτογραφίες – Βίντεο: Instagram

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω