Η Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την… χειμωνιάτικη Ζυρίχη, καθώς με το που τέλειωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις έτρεξε στην αγκαλιά του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη.

Μετά από έναν μήνα παραμονής της στην Ελβετία μαζί με την μονάκριβη κόρη της Κατερίνα, η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην Αθήνα. 

Μιας και δεν έχει εκπομπή αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια θέλησε μέσα από τα Instagram Stories της να στείλει τις ευχές της στην Ιωάννα Τούνη και στην Μαίρη Συνατσάκη για τις εγκυμοσύνες τους.

«Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και πολλά φιλιά στα δύο κορίτσια που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Χαίρομαι πάρα πολύ εγώ με αυτά! Να μην ασχοληθούμε με τα άλλα τα δυσάρεστα… Να πω κουράγιο στην Ιωάννα Τούνη. Όπως διαβάζω στα sites μάλλον περνάει λίγο δύσκολα… Δεν είναι τίποτα, οι τρεις πρώτοι μήνες, οι τέσσερις… Πέντε μου πήρε εμένα. Πέντε μήνες τάβλα να κοιτάω το ταβάνι, αλλά – το ξέρω στα λένε τώρα και νευριάζεις – αλλά δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά. Αυτό που έρχεται, δεν το φαντάζεσαι. Οπότε κουράγιο, κράτα γερά!» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την Ιωάννα Τούνη.

 

«Στην Mairiboo δεν έχω να πω τίποτα, διότι ό,τι είπα της το είπα στο κινητό. Γιατί με την Μαίρη γνωριζόμαστε οπότε… Μαιρούλα! Χαμός θα γίνει» ανέφερε στη συνέχεια για την Μαίρη Συνατσάκη.

Περισσότερα Εδω