Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού έχει έρθει στη ζωή το δεύτερο παιδί της, η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μέσα από το instagram της επιλέγει να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της χωρίς ωστόσο να προσπαθεί να παρουσιάζει μια τέλεια εικόνα αλλά την πραγματική αλήθεια όπως ακριβώς τη βιώνει, με τις εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές, τα νεύρα, τις φωνές, τα κλάματα αλλά και τα γέλια, τις χαρές και τα παιχνίδια.

Το απόγευμα της Τρίτης 4/10 λοιπόν, η Μαντώ Γαστεράτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον γιο της και την κόρη της στον κήπο τους σπιτιού της σε ανέμελες στιγμές.

Οι τρεις τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, με την τρυφερή μανούλα να προσπαθεί καθημερινά να απασχολεί τον Γιώργο με δημιουργικές δραστηριότητες, αφού η αδερφή του, Κυβέλη είναι ακόμα πολύ μικρή.

Στην παρέα τους ήταν και ο τετράποδος φίλος τους, o Σίμπα, όπου ο μικρός Γιώργος του έχει μεγάλη αδυναμία και θέλει να παίζει συνεχώς μαζί του.

Περισσότερα Εδω