Μέγα σκάνδαλο που θα συνταράξει το πανελλήνιο ξέσπασε στο ΚΥ Παλαμά όπου και διαπιστώθηκε ότι δηλώνονταν «μαϊμού εμβολιασμένοι».

Κεντρικό πρόσωπο στο όλο ζήτημα φέρεται υπάλληλος του ΚΥ που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα εμβολιασμών, δηλώνοντας ως «εμβολιασμένους» περίπου 50 άτομα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Τα άτομα αυτά, που σύμφωνα με πληροφορίες στην πλειοψηφία τους είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, εκλειναν ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο του Παλαμά αλλά ουδέποτε το επισκέφτηκαν. Στο Υπουργείο Υγείας όμως φαίνονταν εμβολιασμένοι.

Το σκάνδαλο άρχισε να εξιχνιάζεται όταν εντοπίστηκαν έγγραφα που έπρεπε να συμπληρωθούν από εμβολιασμένους αλλά και να φέρουν υπογραφή και σφραγίδα γιατρού.
Η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ διέταξε ΕΔΕ για το πρωτοφανές συμβάν ενώ ουδείς γνωρίζει πόσοι εμβολιασμοί θα αποδειχθούν τελικά ψεύτικοι.
Παράλληλα ερευνάται η τυχόν εμπλοκή και άλλων αλλά και το πώς η συγκεκριμένη υπάλληλος κατόρθωσε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα «βαφτίζοντας» εμβολιασμένους, καθώς απαιτούνται κωδικοί.

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω