Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο Στρασβούργο και υπέστη «βαριά ήττα» με 105-78 στην πρώτη του προσπάθεια για πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League, μέσω της φάσης των «Play-in».

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να αλλάξει άμεσα νοοτροπία εν όψει του επόμενου παιχνιδιού για να διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των «16».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Δεν έχω να πω πολλά. Το σκορ μιλά από μόνο του. Δεν παίξαμε καλά, η απόδοσή μας ήταν κάτω του μετρίου και η Στρασμπούρ κέρδισε δίκαια. Την επόμενη εβδομάδα (12/1) θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, έχουμε μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Αν δεν προσεγγίσουμε το δεύτερο παιχνίδι με διαφορετική νοοτροπία, θα έχουμε πρόβλημα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε:

«Βαριά η ήττα μας, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά στην άμυνα, χρειάζεται άμεση βελτίωση, αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι αμυντικά και για αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Πρέπει να έχουμε βελτιωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ματς».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω