Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Άντονι Λι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά», τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτήν την σπουδαία ευκαιρία που του δίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, δήλωσε αυτό που έχει ξεχωρίσει από τον ΠΑΟΚ είναι η ατμόσφαιρα των φιλάθλων του.

Ο Λι αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς στην ευρωπαϊκή αναμέτρησή τους κόντρα στη Στρασμπούρ την Τετάρτη (12/01), για τα play-in του Basketball Champions League.

Οι δηλώσεις του Άντονι Λι:

«Δεν είχα κάτι να περιμένω. Ήταν βράδυ και από το πουθενά μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα. Έχω παίξει στην Ελλάδα, αγωνίστηκα στο PAOK Sports Arena σαν αντίπαλος και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, να παίξω στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ». 

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι έτοιμος να παίξω. Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Και όταν έρχονται, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Θέλω λοιπόν κι εγώ να δώσω ότι μπορώ για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους».

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω