Με σκοπό να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, η «Δημιουργική Πόρτα» και ο Βρεφονηπιακός – Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «Snoopy’s kid’s House» ετοιμάζουν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση προκειμένου να ενισχυθεί το απόθεμα της Τράπεζας τροφίμων Θεσσαλίας.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 στον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας πολιτισμού θα παρουσιαστεί το βιβλίο της συγγραφέως Βεατρίκη Σαϊας – Μαγρίζου με τίτλο “Το όνειρο” με τη μορφή θεατρικής παράστασης.

Οι μικροί ηθοποιοί είναι μαθητές των τριών τμημάτων “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ” της Δημιουργικής Πόρτας και μαθητές από τα τμήματα νηπίων και προνηπίων του Βρεφονηπιακού -παιδικού σταθμού – Νηπιαγωγείου Snoopy’s kid’s House.

Το κεντρικό θέμα της παράστασης είναι η αλληλεγγύη και αντί εισιτηρίου θα δοθούν τρόφιμα (μια σακούλα τρόφιμα μακράς διάρκειας ανά θεατή).

Όλοι όσοι συμμετέχουν στις εργασίες προετοιμασίας και υλοποίησης της παράστασης συμμετέχουν αφιλοκερδώς και τα έξοδα της παράστασης καλύπτονται από χορηγίες πολιτών και επιχειρήσεων.

Οι οικογένειες που θα παραβρεθούν για να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή παράσταση, ως δώρο θα λάβουν και ένα αντίτυπο του ομότιτλου βιβλίου του οποίου σκοπός συγγραφής και έκδοσης είναι να υποστηρίξει και να συνδράμει στην ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: Οπτικά Μαγρίζος, Alouette, MAA MON PAPA, No Name, Πράσσειν Άλογα, Ζάβαλος – Cartontec, Ντάβας Ο.Ε.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω