Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ στη Super League.

Μέτριο παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις τελικές με σουτ των Τζόλη (7’), Σφιντέρσκι (13’) και Ελ Καντουρί (25’) που σταμάτησαν στον Διούδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 67’ με το σου του Μαουρίσιο που έφυγε έξω. Στο 79′, ο Καμπετσής βρέθηκε σε θέση βολής, πάσαρε στον Μακέντα που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο διαιτητής Γκεστράνιους είχε διακόψει νωρίτερα τη φάση για επιθετικό φάουλ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91’), ο Κρμέντσικ έχασε την ευκαιρία σουτάροντας ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση. O Τσέχος του ΠΑΟΚ διεκδίκησε πέναλτι στο 96′ που δεν έδωσε ο Γκεστράνιους, ενώ στο ίδιο λεπτό, ο Πασχαλάκης έσωσε την εστία του σε σουτ του Καρλίτος.

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδός)

Κίτρινες: Τσιγγάρας, Λύρατζης, Βέλεθ, Ενμπακοτό, Νιάς,

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Λύρατζης (80′ Ινγκασον), Μπάμπα, Αουγκούστο, Τσιγγάρας (55′ Σβαμπ), Τζόλης (55′ Μουργκ), Καντουρί (65′ Λάμπρου) και Σφιντέρσκι (46′ Κρμέντσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Βέλεθ, Μολό, Νιάς, Σανκαρέ (57΄Ενμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης (69΄Καμπετσής) και Μακέντα (88′ Καρλίτος).

Περισσότερα Εδω