Βρίσκεται στην Κίνα τα τελευταία έξι χρόνια ενώ το τελευταίο διάστημα διαμένει στην πόλη Guilin. Εκεί ο Λαρισαίος δημιουργός ρομποτικών Jurrasic Park Αποστόλης Ζαούτσος, επιβλέπει γιγαντιαίο πρότζεκτ δημιουργίας ενός συμπλέγματος ψυχαγωγίας για τον εσωτερικό τουρισμό της χώρας.

«Είναι η νέα τάση στην Κίνα, μια τάση που θα κατακτήσει και τον υπόλοιπο πλανήτη τα επόμενα χρόνια ως συνολική πρόταση. Είμαι σε θέση επιβλέποντος σε ένα κατασκευαστικό πρόγραμμα 200 εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο θα “γεννηθεί” ένα ρομποτικό Jurassic Park», είχε τονίσει στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104.9FM».

«Ετοιμάζουμε αυτό το πάρκο Ρομποτικών Δεινοσαύρων και θα φτιαχτούν και άλλα πάρκα στη χώρα. Είναι όλα σε άλλο επίπεδο εδώ στον τομέα της διασκέδασης. Με εισιτήριο πάντα, αλλά απαιτήσεις για ποιότητα παντού», εξήγησε ο κ. Ζαούτσος.

Ο ίδιος περνάει υπέροχα στην Κίνα όπου βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια λόγω της δουλειάς του και αυτό το καταμαρτυρούν οι καθημερινές του σχεδόν αναρτήσεις στο Facebook.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα ανάρτησε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από το πάρκο δεινοσαύρων στην μακρινή πόλη της Κίνας γράφοντας: «Καλή αρχή…».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω