Τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το οποίο αφορά στη δημιουργία του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας (Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε.).

«Ήδη μας έχουν υποσχεθεί ότι θα γίνει μια τροπολογία για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ότι δεν θα φύγουν αυτοδικαίως, αλλά θα είναι με απόσπαση, το οποίο δεν είναι αυτό που ζητούσαμε ουσιαστικά, αλλά είναι καλυτερο από το προηγούμενο», δήλωσε ο κ. Πέτρος Σκάμπουρας.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να το διαχειρίζεται μια ανώνυμη εταιρεία. Οι πράξεις μας μέχρι τώρα μας έχουν δικαιώσει, γιατί όλοι οι φορείς είναι στο πλευρό μας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα», τόνισε ο ίδιος, ενώ ανέφερε ακόμα ότι υπάρχει σχετικό ψήφισμα στην πλατφόρμα change.org.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω