Ένα υγιέστατο αγοράκι απέκτησαν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με το χεράκι του νεογέννητου γιου τους, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα social media.

«Καλωσήρθες αντράκο μου! Λάουρα, σ’ ευχαριστώ, σ’ αγαπάω», έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη γνωριμία

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι γνωριζόντουσαν αρκετά χρόνια πριν, όταν βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό.

«Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο Πρωινό, τότε που ήμουν και εγώ στην εκπομπή, αλλά η γνωριμία μας είχε ξεκινήσει από όταν είχα έρθει στο So You Think You Can Dance. Όταν δεν ζούσα ακόμα καν επίσημα στην Ελλάδα. Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση. Είναι τόσο όμορφα τα πράγματα που…ναι, έτσι είναι», είχε δηλώσει η Λάουρα Νάργες για την πρώτη της συνάντηση με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους

Το περσινό καλοκαίρι οι φήμες για τη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν με το κοινό τους ταξίδι στη Ρόδο. Έκτοτε, μια νέα περίοδος ξεκίνησε για το ζευγάρι.

Η σεζόν που ακολούθησε τους βρήκε ερωτευμένους, με την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή να δημοσιοποιούν κοινές φωτογραφίες στα social media αποκαλύπτοντας έτσι τα όσα όμορφα βιώνουν στην προσωπική τους ζωή.

 

 

Λάουρα Νάργες:  «Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε»

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, η Λόυρα Νάργες είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για την επιθυμία της να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε. Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ.Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

Στο τέλος, η Λάουρα Νάργες δήλωσε: «Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της».

Το σύμφωνα συμβίωσης και το Baby Shower

Διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί, το ζευγάρι υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς σε ένα ιδιαίτερο απόγευμα αφιερωμένο στον γιο τους, λίγο πριν έρθει στη ζωή!

«Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει», είχε γράψει η Λάουρα στο instagram.

 

Λίγες ώρες πριν το baby shower το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το TLIFE.

 

Και το όνομα αυτού: Αλέξανδρος

Μετά την πρώτη ανάρτηση για τον ερχομό του γιου τους, ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε το όνομα που επέλεξαν να δώσουν στον μικρό τους και αυτό δεν είναι άλλο από το Αλέξανδρος.

Η Λάουρα Νάργες σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είχε κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα του όνομα του γιου της.

«Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη», είχε αναφέρει στην κάμερα του Mega.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι διανύουν τις πρώτες ώρες δίπλα στο νεογέννητο μωρό τους! Το ζευγάρι τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι για τη νέα καθημερινότητα με τον γιο του.

Φωτογραφίες: INSTAGRAM, NDP

 

Περισσότερα Εδω