Με λάμψη και κοσμικές παρουσίες πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου ιατρείου πλαστικής χειρουργικής “SUPREME plastic surgery”, του δρ. Παπαδημητρίου Γεωργίου στο κέντρο της πόλης (Μανδηλαρά 42). Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως φινετσάτο χώρο, μοντέρνας αισθητικής με επιρροές και λεπτομέρειες ιαπωνικού design. Η minimal αρχιτεκτονική, που εκφράζεται από την καθαρότητα του λευκού χρώματος που επικρατεί στο χώρο, ζευγαρώνει με την ιαπωνική κουλτούρα η οποία αποτυπώνεται με τη χρήση φυσικών υλικών, την παρουσία ενός κάθετου φυσικού κήπου και το άκουσμα του τρεχούμενου νερού πάνω σε γρανίτη. Με λίγα λόγια σε ένα σύγχρονο περιβάλλον υψηλής αισθητικής που εκπέμπει εμπιστοσύνη και καθαριότητα συνυπάρχει η αίσθηση της χαλάρωσης μέσα από στοιχεία της τέχνης και της φιλοσοφίας του feng shui.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Βασίλειος Κόκκαλης, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Πινακάς, η επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνος Γιαννακόπουλος και μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας Τρύφων Τσάτσαρος, καθηγητές Πανεπιστημίου, μέλη του ΣΘΕΒ, συνεργάτες ιατροί και πλήθος πελατών και φίλων του δρ. Παπαδημητρίου.

Ο δρ. Παπαδημητρίου, έχοντας μία μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στην πλαστική χειρουργική, δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο κέντρο που παρέχει όλες τις υπηρεσίες αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και αποκατάστασης, από τις πιο απλές (ενέσιμες θεραπείες, αποτρίχωση με laser, λιποδιάλυση, fractional laser για ανάπλαση προσώπου, NDYAG Laser για ευρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρων), μέχρι και τις πιο σύνθετες και απαιτητικές επεμβάσεις (βλεφαροπλαστική, lifting προσώπου – λαιμού , ρινοπλαστική, αφαίρεση όγκων δέρματος, αυξητική -μειωτική μαστών και αποκατάσταση σύνθετων ελλειμμάτων προσώπου και σώματος).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω