Έφτασε και πάλι η όμορφη περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα… πιστολάκια στα κομμωτήρια της Λάρισας έχουν “πάρει φωτιά”!

Γιατί όταν μιλάμε για εορταστικό τραπέζι, δε γίνεται να μην έχει προηγηθεί η απαραίτητη περιποίηση των μαλλιών, προκειμένου οι γυναίκες της οικογένειας και της παρέας να κάνουν… θραύση. Και οι Λαρισαίες γυναίκες ξέρουν πολύ καλά από αυτό, γι’ αυτό και δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο χτένισμα που θα κάνουν μέσα στις γιορτές για να είναι το… επίκεντρο της προσοχής.

Έτσι λοιπόν, το onlarissa.gr απευθύνθηκε και συνομίλησε με την κομμώτρια κ. Άντζελα Αγγελίτση, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Angelino Hair Design επί της οδού Ίωνος Δραγούμη, η οποία μας έδωσε το στίγμα της για τα χτενίσματα που επιλέγουν να κάνουν οι Λαρισαίες μέσα στις γιορτές αλλά και τις φετινές τάσεις που επικρατούν στις κομμώσεις κατά την εορταστική περίοδο.

Αριστερά η κ. Άντζελα Αγγελίτση και δεξιά η βοηθός της κ. Ευαγγελία Νεμπεγλέρα

“Θα ξεκινήσω πρώτα με τα χρώματα που επιλέγουν να κάνουν οι Λαρισαίες στα μαλλιά τους, και αυτό που “παίζει” πάρα πολύ είναι το ξανθό, σε ανταύγεια και γενικά ντεκαπάζ, όπως επίσης και τα παστέλ χρώματα” ανέφερε αρχικά η κ. Αγγελίτση, συνεχίζοντας πως “τα χτενίσματα που επιλέγουν πάρα πολλές να κάνουν είναι τα κυματιστά μαλλιά και οι μπούκλες, ενώ στα κουρέματα έχουμε πληθώρα επιλογών, όπως κοντά, καρέ, μακριά, φυλαριστά κλπ”.

Οι φετινές τάσεις που επικρατούν στις κομμώσεις κατά την εορταστική περίοδο

Όσον αφορά τις τάσεις που επικρατούν στις κομμώσεις και επιλέγουν οι γυναίκες να κάνουν κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, η κ. Αγγελίτση υπογράμμισε πως “το ξανθό είναι αυτό που πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σαν χρώμα στα μαλλιά τους, ενώ σε χτένισμα επικρατεί το κυματιστό με τη μπούκλα”.

Πάρτε μία… ιδέα από τις  φετινές εορταστικές κομμώσεις των Λαρισαίων γυναικών:

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω