Ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Κώστα Φορτούνη η οποία πρόκειται να μεγαλώσει σε λίγο καιρό κατά ένα μέλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και η Κορύνα Μανταγάρη, ο άσσος του Ολυμπιακού που έχει επιστρέψει στην αγωνιστική του δράση και μάλιστα βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. 

Οι πληροφορίες θέλουν την σύζυγο του Κώστα Φορτούνη, Ιωάννα Καταραχιά να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης με τα συναισθήματα χαράς να έχουν πλημμυρίσει την οικογένειά τους. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι τρισευτυχισμένος με αυτή την αλλαγή που θα φέρει ο νέος χρόνος στη ζωή τους και δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του και το δεύτερο παιδί τους.

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021 και ο Κώστας Φορτούνης ήταν στο πλευρό της συζύγου του καθ΄ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός πήρε το όνομα Σπύρος προς τιμήν του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Η βάφτισή του μάλιστα, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στον Άλιμο με νονά την κολλητή φίλη της Ιωάννας Καταραχιά.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά είναι ζευγάρι τα τέσσερα τελευταία χρόνια και στις 5 Ιουνίου του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα.

Περισσότερα Εδω