Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς την Δανάη Μπάρκα έχει ξεσπάσει από προχθές μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βάρος της.

Όλα άρχισαν όταν η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στα social media κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές που έκανε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μετά τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών πολλοί ήταν εκείνοι που επιβράβευσαν την παρουσιάστρια για την αυτοπεποίθησή της και το ότι είναι ακομπλεξάριστη με το σώμα της καθώς και το μήνυμα που περνούσε μέσω των αναρτήσεών της ότι κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για την εμφάνισή του ακόμα και αν δεν ακολουθεί τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου όμως είχε άλλη άποψη αφού μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μια ρατσιστική ανάρτηση.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία πήρε την “πληρωμένη απάντηση της Δανάης Μπάρκα το επόμενο πρωί μέσα από την εκπομπή της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», ήταν μερικά μόνο από όσα είπε η Δανάη Μπάρκα. (δες εδώ όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια)

   

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πηγές από τη Νέα Δημοκρατία -σύμφωνα με το newsit.gr- θέλησαν να πάρουν αποστάσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Περισσότερα Εδω