Χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βόλο με το οποίο έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς στο 5ο λεπτό με το σουτ του Νίνη που μπλόκαρε ο Βέρχουλστ. Στο 29’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκαραβέλη όμως πλάσαρε πάνω απ’ τα δοκάρια. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 35’ με την καρφωτή κεφαλιά του Ντομίνγκες, όμως ο Γκαραβέλης μπλόκαρε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του.

Στο 49’ ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο γκολ με το πλασέ του Κολ που έφυγε λίγο έξω από την εστία. Το ματς «άναψε» στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς στο 83’ το πλασέ του Φερνάντεθ πέρασε δίπλα από την εστία, στο επόμενο λεπτό (84’) ο Κιάκος είδε τη μπάλα μετά το σουτ να «ξύνει» το δοκάρι καις το 86’ ο Γκαραβέλης απέκρουσε το χαμηλό σουτ του Μπεντινέλι κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Λισγάρας – Κιάκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Κολ (85’ Λαγός), Φατιόν, Τσιλούλης (86’ Τσαμπούρης), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (90’ +3’ Ρώσση).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ λ.τρ. Τέκιο), Σάντσες, Μήτογλου (75’ Λογαράς), Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (59’ λ.τρ. Μπουένο), Κρητικός (75’ Δουβίκας), Νίνης, Μαρτίνες (68’ Κιάκος), Περέα.

Περισσότερα Εδω