Μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 28/9 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Το ζευγάρι, έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία του Μίνωα Μάτσα, που ήταν αφιερωμένη στα έργα του – ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε- η οποία δόθηκε στο Ηρώδειο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι ζευγάρι από το 2018 ωστόσο, να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι φορές που τους βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναικά που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μια από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή. 

Ο φακός του TLIFE που βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Πέμπτης 28/9, εξασφάλισε μερικά κοινά στιγμιότυπα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη που παρακολούθησαν τη συναυλία από τις πρώτες θέσεις.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω