Κηδεία ευεργέτη Γιώργου Αλεξανδρίδη στο τόπο που αγάπησε την Σκιαθο-Βαθιά θλίψη απο την απώλεια του!

 

 

Κηδεία ευεργέτη Γεωργίου Αλεξανδρίδη στο τόπο που αγάπησε την Σκιαθο-Βαθιά θλίψη στο νησί απο απώλεια του

Με βαθιά θλίψη στην Σκιάθο τελέστηκε το τελευταίο αντίο της κηδείας ,του ευεργέτη του νησιού ,επιχειρηματία κ.Γεωργίου Αλεξανδρίδη.
Όλο το νησί γνωρίζει την προσφορά του, στην τοπική κοινωνία του νησιού ,προσφέροντας ανεκτίμητα πολλά αγαθά ,και αξίες που θα μείνουν για πάντα αιώνιες σε όλους τους κατοίκους.
Το πρωινό της Παρασκευής ,στο κοιμητήριο του νησιού ,με παρουσία των συγγενών του, και του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αείμνηστου ευεργέτη του ,Γεωργίου Αλεξανδρίδη.
Το σημείο της ταφής του είναι κοντά εκεί που ήθελε να αγναντεύει ,την παραλία της Μεγάλης Άμμου ,και την θάλασσα ,και απο την άλλη πλευρά το νησί που αγάπησε,και μεγάλωσε την Σκιάθο.Τώρα μας βλέπει απο ψηλά ,και μας μεταφέρει την θετική του ενέργεια ,και σκέψη για να προχωράει η Σκιάθος ,στην Ελλάδα ,και στο Εξωτερικό.
Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει -Καλό Παράδεισο -Καλή Ανάσταση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ έγραψε ..

“Γενηθήτω τό θέλημά σου”

Όπως ο ίδιος είχε αποφασίσει, από σήμερα ο Επίτιμος Δημότης Σκιάθου και Ευεργέτης του τόπου, Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης αναπαύεται στην γενέθλια γη του, την αγαπημένη του Σκιάθο.
Εκ μέρους του Δήμου και των Δημοτών που τους φέρθηκες με μέγιστη γενναιοδωρία, σου εκφράζω την πιο βαθιά και ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου. Η παρακαταθήκη που αφήνεις πίσω σου είναι τεράστια. Θα την τιμήσουμε ως οφείλουμε και ως έχουμε χρέος!
Κανείς δεν πρόκειται να σε ξεχάσει!

Αιώνια σου θα είναι η μνήμη !

Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει -Καλό Παράδεισο -Καλή Ανάσταση

#hellas #greece #news #τοπ #new #top #τοπεπικαιροτητασ #σκιαθοσ #dimarxos#thessalia #thodoristzoumas#periferia #περιφερειαθεσσαλιας

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω