Όπως έχει ανακοινώσει η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, στα γήπεδα και στους γενικότερα στους κλειστούς αθλητικούς χώρους, θα μπορούν να παραστούν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς Κάιρι Ίρβινγκ, που έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, να κινδυνεύει να χάσει τα 41 παιχνίδια της ομάδας του στο Μπρούκλιν.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και νυν παρουσιαστής στο «ESPN» Σακίλ Ο’ Νιλ, πήρε θέση για την αμετάκλητη συμπεριφορά, του πρωταθλητή με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016:

«Επιλογή του να κάνει αυτό που πιστεύει. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Έχει τις απόψεις του, αλλά έχει και μία υποχρέωση από την στιγμή που πήρε τα 200 εκ. δολάρια. Δεν μου αρέσει που λέει πως δεν σέβονται την ιδιωτική του ζωή. Από τη στιγμή που «υπογράφεις» για αυτή τη ζωή, δεν έχεις ιδιωτικότητα.

Όταν αν είσαι στην ομάδα μου και δεν μπορείς να παίξεις στα εντός έδρας παιχνίδια, τότε δεν σε θέλω δίπλα μου. Έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε αυτά τα 41 παιχνίδια. Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά δεν θα μπερδεύεις την ομάδα επειδή θα παίζει στα εκτός και όχι στα εντός έδρας. Πάρε δρόμο».

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω