Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την περίοδο συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση της παρουσιάστριας να μείνει εκτός Mega. 

«Η ουσία είναι ότι πρέπει να αλλάξει το concept της εκπομπής. Αυτό το γνωστό που κάνει πολλά χρόνια, πρέπει να αλλάξει. Αν επιμένει σε αυτό, θα έχει θέμα. Αν έκανε ένα άλλο είδος εκπομπής, ούτε πρωινή, ούτε μεσημβρινή, μια βραδινή και μια φορά την εβδομάδα, θα πήγαινε εξαιρετικά καλά», είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για την Ελένη Μενεγάκη.

Για την περίοδο την οποία ενημερώθηκε για τη λήξη της συνεργασίας τους, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Ελένη, προς το τέλος κάποιοι καλοί άνθρωποι, συνεργάτες πίσω από τις κάμερες, με σχολιάζανε αρνητικά. Με πήρε μία (σ.σ. κυρία) και μου λέει: Δεν θα συνεχίσουμε την εκπομπή (..) και για να με τιμωρήσει η κυρία τότε που με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω και με την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που έκανα εκείνη την περίοδο».

Περισσότερα Εδω