Η Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου στο Πρωινό για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για το κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους ηθοποιούς Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όλους αυτούς  τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους τούς ήξερα. Με πολλούς από αυτούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση. Δεν ήταν σκηνοθέτης μου. Είχα μία καλή συνεργασία» είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη αρχικά.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εξομολογήθηκε ότι «κάναμε λίγο περισσότερη παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Με έπαιρναν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι, δεν ήθελα να μιλήσω, και δε μπορούσα να… Δε μπορούσα να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός. Δε μπορώ! Το ότι έχεις ακούσει ότι ένας άνθρωπος την έχει… Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να πιστέψω για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα!».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη κατέληξε: «Πολύ καλά έκαναν οι γυναίκες που ήρθαν σε αυτή τη θέση και το είπαν. Χαίρομαι πολύ που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δε φαγωνόμαστε γι’ αυτό στα social media. Είναι εκεί που πρέπει να είναι και οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει. Για ένα μεγάλο διάστημα έπαθα μεγάλο σοκ. Πίστευα ότι δε μπορώ να ξέρω έναν άνθρωπο, να γελάω μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του και όταν έκλεινε… (…) σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο, στενοχωρήθηκα».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Περισσότερα Εδω