Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στο Breakfast@Star, με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή και την παρουσίαση του Tv Queen στο Open.

Μιλώντας για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και τις αλλαγές στη ζωής της ως νέα μητέρα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την αντίδραση της μικρής της όταν την είδε στην τηλεόραση.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται που πέρασε ένας χρόνος. Σαν ψέμα γιατί το έχω τόσο έντονο, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας και μετά, αλλά και ταυτόχρονα μια αίσθηση σαν να υπήρχε πάντα μαζί μου.

Σαν να έχω μεγαλύτερο παιδάκι νιώθω. Στην πρεμιέρα βάλανε να με δει λίγο και άκουσε τη φωνή μου και άρχισε να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι δεν είμαι μαζί της. Όταν με ακούει και δεν είμαστε μαζί την πιάνει ένα τέτοιο πράγμα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη δήλωση του Λάκη Γαβαλά ότι αρχικά είχε προταθεί το Tv Queen στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ιωάννα Μαλέσκου αντέδρασε: «Τι συζητάμε τώρα… περσινά ξινά σταφύλια. Δεν έχω ιδέα σε ποιον είχε προταθεί και γενικώς σημασία στα προγράμματα δεν έχει ποιον σκέφτονται και ποιον προτείνουν, αλλά σε ποιον τελικά καταλήγει να ανατεθεί κάτι».

Για τις φήμες που τη θέλουν από την επόμενη σεζόν να κάνει πρωινή εκπομπή δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για την επόμενη σεζόν. Όλα αλλάζουν στην τηλεόραση και για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Περισσότερα Εδω