Η Ιωάννα Μάνδρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και τις έντονες στιγμές που βίωσε στην πορεία της στη δημοσιογραφία.

«Παραμένω στον ΣΚΑΪ για 15η χρονιά. Μου γίνονται προτάσεις αλλά είμαι σταθερός άνθρωπος. Δεν έχω τον χαρακτήρα των μετακινήσεων, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.

Για τις έντονες στιγμές στον χώρο της τηλεόρασης, η γνωστή δημοσιογράφος σημείωσε: «Έχω τσακωθεί πολλές φορές. Αν δεν θέλω να φύγω από ένα Μέσο, δεν θα με διώξει ο άλλος επειδή είναι κακοποιητής. Δεν θα κάνω τη χάρη να μπω σε περιπέτεια και να κάνω μια κίνηση που δεν θέλω να κάνω», είπε η Ιωάννα Μάνδρου. 

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το «διαζύγιο» του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, σχολίασε: «Είμαι προσωπικά φίλη και με τους δύο. Αυτό το διαζύγιο νομίζω είναι συναίνεσης. Έχω ακούσει κι εγώ το σενάριο της επιστροφής της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του καναλιού. Με μεγάλη χαρά θα αντιμετώπιζα την επάνοδό της». 

Περισσότερα Εδω