Η Ελεονώρα Μελέτη την Πέμπτη 23/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλη με την Ελένη Τσολάκη, η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή της με την πολιτική, αναφέρθηκε στην κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και για το Mega Καλημέρα.

Όσον αφορά στην κόρη της Αλεξάνδρα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Το πρόγραμμα της Αλεξάνδρας δεν έχει διαταραχτεί. Απλά τις ώρες που είναι στο σχολείο εγώ τρέχω με χίλια και ίσως λίγο πιο μετά από τις 9 το βράδυ. Δεν έχω μπει σε λεπτομέρειες ακόμα να της πω, θα το κάνω μόνο όταν κριθεί το αποτέλεσμα».

«Είναι περιπτωσάρα. Στα 15 -16 και στην εφηβεία θα περάσω δύσκολα. Έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε στο ένα παιδί και σκέφτομαι τι θα γίνει ότι φύγει και θα μεγαλώσει. Με αγχώνουν όσα δεν μπορώ να αλλάξω για την Αλεξάνδρα, σκέφτομαι αν θα την πληγώσει κανείς, αν θα μπλέξει με κάποιον που δεν της αξίζει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Για το πώς την αντιμετωπίζει η κόρη της ως δημόσιο πρόσωπο, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Στο σπίτι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από εξώφυλλα με τη μαμά της. Τα έχω συνειδητά κρυμμένα, δεν θέλω να της δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός ότι πρέπει να με ξεπεράσει. Έχω αποσύρει τα πάντα που έχουν σχέση με τη δημοσιότητα της μαμάς της. Τηλεόραση δεν έπαιζε, μόνο κάποια πρωινά με τον μπαμπά της που απλά η μαμά έκανε τη δουλειά της. Αντιλαμβάνεται ότι ξέρω πολύ κόσμο, όχι ότι με ξέρουν. Στα διόδια που με χαιρετάνε, με ρωτάει από πού με ξέρουν και της λέω ότι τους ξέρω εγώ. Ευτυχώς τα παιδιά στο σχολείο δεν της λένε τίποτα».

Αναφορικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική, η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολιτική κάνουμε όλοι. Όλοι οι χώροι έχουν το καλό κομμάτι και το τοξικό. Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες».

Και συνέχισε: «Εγώ όταν μπαίνω σε μια δουλειά κοιτάω τη δουλειά μου, ασχολούμαι με αυτά που πρέπει να κάνω, βάζω πήχη για εμένα και δεν τον συγκρίνω με του διπλανού μου. Δεν ασχολούμαι με το ανταγωνιστικό περιβάλλον, δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου. Δεν θέλω να κουράζομαι ψυχικά με αυτόν τον τρόπο».

Για το Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολύ δύσκολη χρονιά. Κρατάω πάντα τα καλά και το καλό είναι, ότι απέκτησα πολύ όμορφες, ανθρώπινες ειλικρινείς σχέσεις και κρατάω αυτές. Οι υπόλοιπες έχουν αποχωρήσει από μόνες τους. Όποιος ήθελε να φύγει, έφυγε. Δεν μου κοστίζει αυτό. Το είδα και στην παρουσίαση του βιβλίου που ήταν όλοι εκεί, αυτοί που δεν ήθελαν, δεν εμφανίστηκαν. Δεν άξιζε στην εκπομπή αυτή η πορεία».

Περισσότερα Εδω