Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξένησε στο Night Out, την Ιφιγένεια Τζόλα. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς, έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» με τον παρουσιαστή της εκπομπής. 

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού και του «θάρρους», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από την Ιφιγένεια Τζόλα να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στη Δώρα Χρυσικού. «Θα καλέσεις τη Δώρα Χρυσικού και θα ζητήσεις τη συμβουλή της. Θέλεις να πεις ψέματα ότι πρέπει να λείψεις δύο εβδομάδες από τα γυρίσματα της σειράς. Ποιο θα είναι αυτό το ψέμα;», της είπε ο παρουσιαστής. 

Η Ιφιγένεια Τζόλα τηλεφώνησε στη Δώρα Χρυσικού και της ανέφερε τα παραπάνω. Της είπε πως χρειάζεται να απουσιάσει από τα γυρίσματα της σειράς “Η Γη της ελιάς” για τις ανάγκες μιας ταινίας και ότι χρειάζεται τη βοήθεια της για τη δικαιολογία που θα πει στην παραγωγή. 

Η Δώρα Χρυσικού την άκουσε με προσοχή και της είπε κάποιες δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει. Ωστόσο, στη συνέχεια πήρε το τηλέφωνο ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και αποκάλυψε πως η ηθοποιός γνώριζε για τη φάρσα που θα της έκανε η Ιφιγένεια Τζόλα και της την… έφερε!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω