Η καλλονή Ιζαμπέλλα Φούλοπ έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, την οποία αναμφισβήτητα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στην «Γη της Ελιάς» έκανε πάρτι γενεθλίων το περασμένο Σάββατο, στο οποίο ο σύντροφός της Γιώργος Δερβίσης της έκανε πρόταση γάμου.

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη του αγαπημένου της, ο οποίος ξαφνικά γονάτισε και της χάρισε ένα εντυπωσιακό δακτυλίδι, ρωτώντας την αν θέλουν να παντρευτούν. Φυσικά η ηθοποιός είπε το πολυπόθητο «ναι».

Κατά την διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε η φωτεινή επιγραφή «Wil you marry me», με τον πολίστα να ζητά και επισήμως σε γάμο την αγαπημένη του! Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα.

Δες καρέ καρέ σε φωτογραφίες την εντυπωσιακή πρόταση γάμου:

Ποια είναι η καλλονή ηθοποιός:

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πατέρας της είναι ο διάσημος Ούγγρος ζωγράφος Tibor Fulop και η μητέρα της κατάγεται από τον Πόντο και είναι δικηγόρος. Έχει 4 αδέρφια, εκ των οποίων η μεγάλη αδερφή και ο ένας και μοναδικός αδερφός της ζουν και εργάζονται στη Βουδαπέστη. Ο ηθοποιός Κώστας Καρράς ήταν νονός της.

Η Ιζαμπέλλα ήξερε από πολύ μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, ενώ όταν στην ηλικία των 6 ετών περίπου μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους γονείς της αυτό το παιδικό όνειρό της, δεν την πήραν στα σοβαρά. Έχει ήδη μία δική της σκηνοθετική δουλειά σε μια ταινία μικρού μήκους (Let’s See What’s Next) που μάλιστα έχει λάβει σημαντικές, διεθνείς διακρίσεις.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Αφήστε μου την Άνοιξη» (2019) και «Ναπολεοντία» (2021), ενώ στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά όταν συμμετείχε στη σειρά «Ήλιος» το 2020.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω