Σοκάρουν όσα ακούγονται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε σε ένα ακόμη αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που αφορά στην επικοινωνία της θείας της ανήλικης με τη σύζυγο του 53χρονου κατηγορούμενου.

Μετά τις αποκαλύψεις για τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα της 12χρονης στην πρώην πλέον σύζυγο του 53χρονου, σήμερα ήρθαν στο «φως» αναλυτικά τα μηνύματα που έστειλε η θεία του κοριτσιού στη σύζυγο του βασικού κατηγορουμένου.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η θεία του κοριτσιού ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι ο άνδρας της είναι παιδεραστής και της στέλνει τη φωτογραφία του προφίλ του.

Κυρία…, ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής

Στη συνέχεια η θεία προωθεί στη σύζυγο τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι.

53χρονος: Ποια εφαρμογή; Το έσβησες γιατί έχεις νεύρα… γιατί τι έγινε; Μπες what’s up. Δεν απαντάς;;; (…)  Καλά έκανες… Να περνάς καλά μικρό.

53χρονος: Τι θα γίνει, θα στείλεις βίντεο;

Καλημέρα… σίγουρα έστειλες;;; Δεν ήρθε κάτι.

Ήρθε η μητέρα σου στο μαγαζί να δουλέψει αύριο αλλά είχα κανονίσει να έρθει άλλη… Της έδωσα το μεροκάματο και θα έρθει άλλη μέρα … Αν μου το έλεγε, δεν θα έλεγα στη … να έρθει, τα είπαμε πολλή ώρα, ωραία περάσαμε! Ρε πας καλά;

Στο μικροσκόπιο των Αρχών αναμένεται να μπουν και τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα της 12χρονης στη σύζυγο του 53χρονου και τα οποία παρουσίασε αποκλειστικά το T-live.

Περισσότερα Εδω