Η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της, Καλύτερα δε γίνεται δέχτηκε τα συλλυπητήρια από τους συνεργάτες της για τον θάνατο του πατριού της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μέσα στην εβδομάδα ενημέρωσε για την απώλεια του Γιώργου Δερτιλή, του γνωστού Ιστορικού της χώρας, ο οποίος ήταν σύζυγος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρούδη.

«Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη, θα τα διαβάσατε ίσως. Στέλνω και εγώ την αγάπη μου στη μητέρα μου γιατί ;έχασε τον άνδρα της. Όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο… αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους! Ο Γιώργος συνδύαζε παιδία, ευγένεια κακοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία, πώς να μην τον αγαπήσει», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Και αποχαιρέτησε και on air τον Γιώργο Δερτιλή: «Πόσα πράγματα έμαθα απ’ αυτόν τον άνθρωπο! Πόσες συζητήσεις κάναμε μαζί! Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε μου, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος», είπε η Ναταλία Γερμανού και έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μαμά, κράτα δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας».

Περισσότερα Εδω