Για την πορεία του στο modeling και την τηλεόραση μίλησε ο Νίκος Παπαδάκης σε μια από τις σπάνιες πλέον τηλεοπτικές του συνεντεύξεις στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ιδιαίτερο. Το είδα ως μία δουλειά, βοηθάει το κομμάτι να έχεις εμφάνιση, αλλά δεν στάθηκα καθόλου σε αυτό. Τους ανθρώπους τους εκτιμώ για άλλα πράγματα, όχι για το εξωτερικό τους. Δεν υπήρξα ποτέ υπερόπτης», είπε αρχικά ο Νίκος Παπαδάκης.

Για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, όταν επέστρεψε από την Αμερική στην Ελλάδα: «Μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα. Γύρισα στην Ελλάδα για δουλειά. Είχα έρθει για διακοπές εδώ, μου πρότειναν το Lifestyle στο Alter και έμεινα. Έμαθα πολλά πράγματα, ήταν ωραία με τους συναδέλφους μου», απάντησε ο Νίκος Παπαδάκης.

Για την περίοδο όπου βρισκόταν στην πεντάδα της πρωινής ζώνης του Mega: «Αυτά είναι προπέρσινα ξινά σταφύλια… Θα ήταν μία καλή εκπομπή αν κάποιοι δεν έβαζαν προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από αυτό που μας κάλεσαν να κάνουμε εκείνη τη στιγμή», αποκάλυψε για την εκπομπή», είπε ο Νίκος Παπαδάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega.

 

Περισσότερα Εδω