Την ετήσια καθιερωμένη του συνάντηση με τις Λαρισαίες είχε ο δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας το απόγευμα της Κυριακής, στον πολυχώρο του Κλίμαξ. Ένα ραντεβού – ανοιχτή συζήτηση, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας γυναίκας, όπου αναδείχθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τις γυναικεία φύση στην Ελλάδα του 2024.

«Η ανάγκη για τον εορτασμό ημέρας της γυναίκας είναι πολύ πιο έντονη σήμερα. Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να σπάει η σιωπή, αλλά τα πράματα μετά τον κορωνοϊό παραμένουν δύσκολα.

Είναι σημαντικό να μιλήσουμε για τις γυναικοκτονίες, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η μητέρα ή η ανύπαντρη υπάλληλος την οποία δεν προτιμούν να προσλάβουν οι εργοδότες. Να μιλήσουμε για τις συνθήκες διαβίωσης, για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχει μια γυναίκα, η οποία πρέπει να συνδυάζει το ρόλο της μητέρας, της νοικοκυράς, της επαγγελματία» σημείωσε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαλιάγκας, υπογραμμίζοντας πως η «εποχή έχει δώσει την απάντησή της όσον αφορά στο πόσο δυναμικές είναι οι γυναίκες».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω