Ο Ιάσονας Μανδηλάς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. O πρώην παίκτης του ριάλιτι μοντέλων πριν από ένα μήνα περίπου είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, καθώς είχε παραδεχτεί πως είναι ομοφυλόφιλος κάτι το οποίο γνωρίζει η οικογένειά του και έχει αποδεχτεί από την αρχή.

Το πρωί της Δευτέρας 10/1 ο Ιάσονας Μανδηλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν για να μιλήσει ανοιχτά ενώ μίλησε και για το μπούλινγκ που δεχόταν στο σχολείο.

«Δούλευε μέσα μου πολύ καιρό. Ξεκίνησε από το καλοκαίρι που με πήρε μία δημοσιογράφος και με ρώτησε για το φλερτ με τις κοπέλες και χαζοαπάντησα και μετά δέχτηκα ένα μήνυμα από φίλο μου, ο οποίος μου είπε “γιατί λες ψέματα;” και κάποια στιγμή είπα φτάνει, γιατί στον περίγυρό μου γνώριζαν όλοι», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Δεν μιλούσα για αυτό, γιατί δεν μου γινόταν ποτέ η αντίστοιχη ερώτηση για να ανοίξω αυτή τη συζήτηση. Τα χρόνια του σχολείου δεχόμουν πάρα πολύ μπούλινγκ. Μου έγραφαν στα βιβλία και στο θρανίο μου, αλλά όταν μία φορά έφτασα στα όριά μου και είπα ότι δεν μπορώ άλλο μέσα στην τάξη, με πήγαν εμένα στη διευθύντρια και με ρώτησαν γιατί μίλησα άσχημα. Εκεί λοιπόν λες, “παρόλα αυτά, τους άλλους”; Εγώ γιατί να το περάσω αυτό;», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του GNTM.

Όσον αφορά τα συναισθήματά του μόλις έκανε την αποκάλυψη πως είναι ομοφυλόφιλος, ο Ιάσονας Μανδηλάς δήλωσε: «Ένιωσα χαρά. Προσπάθησα και εγώ να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας του να αλλάξει η κοινωνία γιατί όλοι μου έλεγαν πως θα νιώσω αυτό το ξελάφρωμα, αλλά επειδή όλοι οι δικοί μου γνώριζαν, ήξερα ότι στη δική μου ζωή δεν θα αλλάξει τίποτα. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου.  Περάσαμε και εμείς δύσκολα και προσπαθούσαμε να βρούμε και τις ισορροπίες μεταξύ μας για να νομίζουν ότι εγώ είμαι ο τυχερός που είχα την τέλεια οικογενείας και για αυτό μίλησα. Ήταν απλώς δίπλα μου και με αγάπη και καμιά φορά με τσακωμό και με λίγα νεύρα προσπαθήσαμε να βρούμε αυτή την ισορροπία.

Περισσότερα Εδω