Η Ζωή Ανουσάκη, μετά τους τίτλους της σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ετοιμάζεται για την εμφάνισή της αύριο, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Ρέθυμνο ως βασίλισσα του καρναβαλιού.

Με σπουδές στη διαιτολογίας, η εντυπωσιακή 21χρονη που κατάγεται από το Ρέθυμνο, στέφθηκε Μις Κρήτη 2021, ενώ ακολούθησε ο τίτλος της Μις Ελλάς 2022.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι, η Ζωή Ανουσάκη συστήνεται μέσω του TLIFE, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες της εμφάνισής της για τη μεγάλη ημέρα του καρναβαλιού.

Σε λίγες ώρες το κοινό θα σε απολαύσει ως βασίλισσα για το καρναβάλι στο Ρέθυμνο – Πώς προέκυψε αυτός ο τίτλος; Έχεις άγχος για την εμφάνισή σου;

Η πόλη μου, το Ρέθυμνο, με τίμησε με την επιλογή τους να τους αντιπροσωπεύσω ως βασίλισσα του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού για το 2023. Το Ρέθυμνο είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και είναι μεγάλη μου τιμή που θα εκπροσωπήσω το μεγαλύτερο θεσμό του το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2023. Δεν έχω άγχος για την εμφάνιση μου είναι μέρες χαράς και γιορτής ο κόσμος μετά από 2,5 χρόνια πανδημίας έχει μεγάλη ανάγκη το καρναβάλι. Το περιμένει με ανυπομονησία και προσκαλώ όλο τον κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να έρθει και να διασκεδάσει με την καρδιά του.

 

Θα μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες για το concept της εμφάνισής σου; 

Φυσικά. το φόρεμα μου θα είναι εντυπωσιακό: λευκό και μακρύ με χρυσές λεπτομέρειες, πέρλες στο λαιμό, στέμμα στο κεφάλι και λευκά γάντια. Τα μαλλιά μου θα είναι μπούκλες…

Εκτός από βασίλισσα του καρναβαλιού, έχεις στεφθεί και ως… βασίλισσα ομορφιάς! Πες μας για τους τίτλους και τις επιτυχίες σου σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η συμμετοχή μου στα καλλιστεία ξεκίνησε το 2021 με τα Μις Κρήτη κάπως τυχαία. Όμως η ανάδειξη μου ως Μις Κρήτη το 2021 και Μις Ελλάς 2022 μου άνοιξαν μια «πόρτα» που δεν είχα φανταστεί σε ένα πολύ λαμπερό κόσμο. Η εμπειρία μου και στους δύο διαγωνισμούς ήταν άριστη, έκανα πολλές γνωριμίες και βίωσα καταπληκτικές στιγμές. Θα το έκανα ξανά με μεγάλη μου χαρά.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα κορίτσια συστήνονται ως μοντέλα μέσα από ριάλιτι μόδας – Θα δήλωνες ποτέ συμμετοχή; Είναι κάτι που το έχεις σκεφτεί;

Τα ριάλιτι μοντέλων είναι μία μόδα των καιρών. Θεωρώ ότι έχουν και θετικά και αρνητικά πράγματα να προσφέρουν στα κορίτσια που συμμετέχουν. Από τη μια προσφέρουν μεγάλη προβολή και σημαντικές εμπειρίες με ανθρώπους του χώρου της μόδας, από την άλλη ένα ριάλιτι κρύβει κινδύνους για κάποιες κοπέλες που δεν μπορούν να το διαχειριστούν σωστά. Δεν είμαι αρνητική, θα μπορούσα ίσως στο μέλλον να συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Στις μέρες μας, η ομορφιά και μια εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν αρκούν – Ποια θεωρείς – κατά τη γνώμη σου – ότι είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια σύγχρονη γυναίκα;

Η ομορφιά και η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι ένα «κλειδί» που μπορεί να ανοίξει κάποιες πόρτες σε νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας και να ξεχωρίσουν. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να είναι μορφωμένη, ευαισθητοποιημένη και δραστήρια στην καθημερινή της ζωή καθώς έχει αναλάβει πολλούς ρόλους – σαν επαγγελματίας, μητέρα και σύζυγος- και καλείται να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσωπικά, ταυτόχρονα με το μόντελινγκ σπουδάζω διαιτολογία, είμαι στο δεύτερο έτος των σπουδών μου, ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το χώρο της υγείας και της ευεξίας γενικότερα. Θεωρώ τις σπουδές σημαντικό εφόδιο για τη ζωή κάθε ανθρώπου και για εμένα έχουν μεγάλη αξία. Πάντα προσπαθώ να συνδυάσω και τις σπουδές μου και την καριέρα μου σαν μοντέλο.

Παράλληλα, βοηθάω με το φιλανθρωπικό μου έργο ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα γυναίκες και μικρά παιδιά.

Περισσότερα Εδω