Μοιράσου το αρθρο!

Η Βολιώτισσα Mindset & High Performance Coach for Entrepreneurs, Executives & Teams Βαλεντίνα Κόρδη, ανέλαβε τη θέση της συντονίστριας θεματικής ενότητας “Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού” της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος.

Σε δήλωσή της, με την ανάληψη των καθηκόντων της, η κ. Κόρδη ανέφερε:

Το Ανθρώπινο Δυναμικό μίας επιχείρησης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο και ταυτόχρονα η κινητήρια δύναμή της. Η επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων για τις διάφορες θέσεις εργασίας, η δημιουργία ενός υγιούς επαγγελματικού περιβάλλοντος και η υποστήριξη των εργαζομένων στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων τόσο τεχνικών, όσο όμως και κοινωνικών, δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια επιχείρηση και αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή της, ιδιαίτερα στην εποχή μας, η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις.

Οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι χρειάζονται υποστήριξη και τις κατάλληλες δεξιότητες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Είναι λοιπόν μεγάλη μου τιμή που η Νέα Δημοκρατία – Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων και ο Γραμματέας μας Άκης Μπάφας μου εμπιστεύθηκαν την αρμοδιότητα της Συντονίστρια Θεματικής Ενότητας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με σκοπό να γίνω η «φωνή» των ανθρώπων των επιχειρήσεων, να μεταφέρω τις ανάγκες τους και να δώσουμε λύσεις και ανταγωνιστικά εφόδια για την ανάπτυξη εργαζομένων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και χτίσουν ένα ισχυρό αύριο για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

Περισσότερα Εδω