Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης 17/4 στο Live News και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για το πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του πρωθυπουργού αλλά και για το τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση που τελικα δεν εκλεγεί.

Μέσα σε όλα, ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει ο ίδιος τι πραγματικά ισχύει για τη συνεργασία της παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς πολύ ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως η απόφασή της οφείλεται στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της.

«Υπάρχει ένα ερώτημα, βρε Ελεονώρα, μήπως σταμάτησε η εκπομπή και δεν είχες τι να κάνεις και πήγες στην Ευρωβουλή; Εδώ λοιπόν, θέλω να πω εγώ κάτι, γιατί οφείλω να το πω. Η Ελεονώρα ήταν στους σχεσιασμούς του Mega για την επόμενη σεζόν. Τυχαίνει να το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Είμαι υποχρεωμένος να το πω για να υπάρχει μια συνολική εικόνα. Δε μπορώ να πω πιο πολλές λεπτομέρειες, αλλά ακόμα και τη στιγμή που η Ελεονώρα ανακοίνωσε στον σταθμό την απόφασή της, ήταν στιγμή συζήτησής της με το Mega για συγκεκριμένα πράγματα» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Δεν είμαι λοιπόν η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα. Θα εξακολουθήσω όμως να είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είτε με Ευρωβουλή είτε χωρίς Ευρωβουλή» απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

 

Περισσότερα Εδω