Τον Πέτρο Ιακωβίδη συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στο αεροδρόμιο και δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για τη σχέση του με τον όμορφη Μαριτίνα. (δες εδώ ποια είναι η καλλονή που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Πέτρου Ιακωβίδη

Τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα θέλουν τον τραγουδιστή να είναι σε σχέση με την Κερκυραία καλλονή ενώ οι πληροφορίες του TLIFE θέλουν τους δυο τους να έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Πέτρος Ιακωβίδης όμως, που αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα Μέσα, όταν είδε το δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή που του έδειξε ο δημοσιογράφος γέλασε και απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας: 

«Τι; Ότι επιβεβαίωσα; Γενικά ακούω πολλά πράγματα, ποτέ όμως δεν έχω πει ότι είμαι ή δεν είμαι σε σχέση γιατί δε θέλω να… Ωραία η Κέρκυρα, μαγική. Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι με μια κοπέλα ή ότι χώρισα, τα διαβάζω, τα έχω δει πολλές φορές αλλά επειδή προτιμάω να αφήνω τη σχέση μου έξω, δε θέλω ποτέ να ασχολούνται με αυτό το πράγμα.

Αυτό που είπα είναι ότι είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό γράφω τραγούδια, έχω έμπνευση και βγάζω τραγούδια. Τώρα αυτό, όπως το πάρει ο καθένας. Το σημαντικότερο πράγμα για έναν άνδρα δεν είναι η γυναίκα και να είσαι καλά και να περνάς ευχάριστα; Εγώ πάντως πάω στην Κέρκυρα, την αγαπώ πολύ» δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Περισσότερα Εδω