Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επέλεξε η Ιωάννα Μαλέσκου να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. (δες εδώ την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου)

Η παρουσιάστρια που κατάφερε για μήνες να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός, σήμερα, μια μέρα μετά την ονομαστική της εορτή, αισθάνθηκε έτοιμη να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά ανακοινώνοντας πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δάνια.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης, ο πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλοντας να εκφράσει τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της φίλης του δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έκανε και μια μικρή αναφορά στον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη. Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing! 

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα… Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει. Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια» απάντησε με τη σειρά της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Περισσότερα Εδω