Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Μάικ Χένρι, ο οποίος έφτασε χθες (28/01) στη Θεσσαλονίκη για τον «Γηραιό», βρέθηκε σήμερα (29/01) στο Ιβανώφειο και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα προλάβει λογικά την επόμενη αναμέτρηση των «κυανόλευκων» για την 15η αγωνιστική της Basket League, με το Περιστέρι (12/02).

Οι πρώτες δηλώσεις του Χένρι όντας παίκτης του Ηρακλή:

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ξεκίνημα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση στην προηγούμενη ομάδα μου, όμως χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορώ».

Σχετικά με την παρουσία του στην τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, τη Σαλόν Ρεμς, είπε:

«Θέλω να προπονηθώ με τον Ηρακλή για να βρω το ρυθμό μου και αυτό το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στο καινούργιο περιβάλλον. Πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος στον πρώτο μου αγώνα».

Ο Αμερικανός γκαρντ κατέληξε αναφέροντας τα εξής:

«Είναι φίλος μου ο Αμπντούλ Γκάντι (σ.σ. παίκτης του Προμηθέα, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στο Περιστέρι) και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω και η δική μου εμπειρία στην Ελλάδα να είναι το ίδιο ευχάριστη. Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι υψηλό στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, όπως και το στυλ παιχνιδιού. Νομίζω ότι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μου και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω