Απογοητευτική είναι η εικόνα από τις επιχειρήσεις στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Λάρισας, σήμερα Τρίτη, 6η μέρα μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας.

Ένας τεράστιος λασπότοπος η οδός Σωκράτους η οποία επλήγη περισσότερο στην εν λόγω περιοχη. Τα περισσότερα υπόγεια έχουν βουλιάξει στα νερά και οι ιδιοκτήτες επιχειρούν αυτή την ώρα την απάντλησή τους.

Το οδόστρωμα παραμένει μια τεράστια λίμνη, ενώ σε σημεία όπου τα νερό έχει υποχωρήσει υπάρχει λάσπη και απίστευτη ολισθηρότητα. Κάποιοι ιδιοκτήτες καθαρίζουν την «βιτρίνα» των περιουσιών τους με πιεστικά. Οι κάδοι απορριμμάτων αρχίζουν να γεμίζουν με τα κατεστραμμένα αντικείμενα των επιχειρήσεων, ενώ το υπόγειο πάρκινγκ της Αποκεντρωμένης είναι κι αυτό πλημμυρισμένο. Βενζινάδικο στην περιοχή προσπάθησε να φράξει τις δεξαμενές του με σακιά άμμου, ενώ άλλες επιχειρήσεις γλίτωσαν από τα χειρότερα λόγω της καλής ασφάλισης με νάιλον και σακιών.

Μέχρι και νεκρά ψάρια ξεβγάλθηκαν στα υπόγεια…

Ορισμένοι κάτοικοι στην Αγία Μαρίνα. Για να γλιτώσουν τα αυτοκίνητα τους τα τοποθέτησαν σε υψώματα, ενώ σπίτια στη Νέα Σμύρνη που γειτνιάζουν με τον περιφερειακό εξακολουθούν να είναι πλημμυρισμένα.

Δείτε βίντεο

Δείτε φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω