Για κάποιους μαθητές δεν χτύπησε κουδούνι σήμερα (11/9) και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα παιδιά στις πλημμυρισμένες περιοχές της χώρας, που βρίσκονται ακόμη μέσα στις λάσπες.

Ο Άγγελος, μαθητής της Α’ Γυμνασίου από τον Άγιο Θωμά Λάρισας, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όσους πήγαν σχολείο σήμερα. Εμείς δεν μπορέσαμε, γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας, ρούχα μόνο μπορέσαμε να πάρουμε. Έχω και τα πουλιά μου, ένα καναρίνι και ένα παπαγαλάκι, που αναγκαστικά τα βάλαμε στον 5ο όροφο, γιατί δεν μπορούσαμε να τα πάρουμε μαζί μας. Σε όποιους πήγαν σχολείο, εύχομαι καλή σχολική χρονιά».

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, το νερό στο σπίτι του «έφτασε τα τρία μέτρα» και εκείνος και η οικογένειά του έφυγαν όταν ήταν ενάμισι μέτρο και ήρθε μήνυμα από το 112, ενώ τώρα μένουν σε ξενοδοχείο.

Μαθητής από Λάρισα: «Δεν ξέρω πού βρίσκονται οι φίλοι μου»

Ο νεαρός μαθητής περιέγραψε και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν όταν έβλεπαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα. Η οικογένειά του έκανε κλήσεις στην Πυροσβεστική, αλλά οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να παρέμβουν. Τελικά, έφυγαν από το σπίτι τους με βάρκα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στον μικρό μαθητή αν έχει βρεθεί με τους φίλους του, είπε: «Όχι, δεν ξέρω πού είναι. Εύχομαι να είναι καλά. Να μην περάσει κανείς άλλος ό,τι περάσαμε εμείς».

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο μαθητής από τη Λάρισα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω