Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ξανά single καθώς – σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE – χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όχι μόνο χώρισε αλλά φαίνεται πως εντός της εβδομάδας θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να συμμετέχει στο Survivor All Star.

Το περιβάλλον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε στο TLIFE ότι η σχέση με τον σύντροφό της, που κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει λήξει οριστικά.

 

«Μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι ο σύντροφός μου. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι 4 μήνες μόνος του. Το κατανοώ. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση του και ούτε κι εγώ θα ήθελα να είναι μακριά ο άνθρωπός μου για δεύτερη χρονιά. Είναι πολύ δύσκολο, τα λεφτά είναι καλά, αλλά και αυτά που έχεις να χάσεις είναι πολλά, δεν διαπραγματεύονται» είχε πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το reality επιβίωσης.

Περισσότερα Εδω