Για τον ρόλο της «Όλγας» στο Μαύρο Ρόδο, αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ευθαλία Παπακώστα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Ευθαλία Παπακώστα για τον ρόλο της «Όλγας» στο Μαύρο Ρόδο

«Η Όλγα τώρα που είναι πιο ολοκληρωμένη με δυσκολεύει και έχω πατήσει στο πιο σκοτεινό της σημείο. Έχει πολύ έντονη ζήλια, έχει φαντάσματα. Την καταλαβαίνω εγώ την Όλγα, αλλά αυτό που πάμε σιγά – σιγά να αγγίξουμε και δεν το έχουμε αγγίξει είναι πως δεν έχει πατέρα η Όλγα και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για το πού είναι, ποιος είναι και τι έγινε. 

Αυτό αρχίζει να χτίζεται τώρα και γι’ αυτό η Όλγα κινείται πιο πολύ με τους άνδρες, θα δούμε σύντομα πως θα κυνηγήσει κι άλλους άνδρες. Δεν θα της περάσει ο έρωτας με τον Πέτρο αλλά πάνω εκεί θα πατήσει και σε κάποια άλλα» ανέφερε η Ευθαλία Παπακώστα για τις εξελίξεις που θα δούμε στο Μαύρο Ρόδο.

Τέλος, η Ευθαλία Παπακώστα πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Είμαι ευαίσθητη στον έρωτα, αλλάζω πολύ εκεί. Εντάξει, έχω και σκληρές πλευρές αλλά εκεί μαλακώνω πολύ… αν θέλω. Το βρίσκω συναρπαστικό. Μέχρι να ωριμάσω οι σχέσεις μου ήταν για ασφάλεια, τώρα έχει αλλάξει αυτό. Νιώθω καλά και μόνη μου, νιώθω ανεξάρτητη, είναι αλλιώς», ανέφερε η Ευθαλία Παπακώστα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Περισσότερα Εδω