Τον χθεσινό διάλογο του Γιώργου Λιάγκα με την Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τις εκπομπές τους με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του παρουσιαστή, σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 24/4 στην εκπομπή Brakfast @Star.

«Είναι η πιο γρήγορη διάψευση ρεπορτάζ. Δίνει το ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου, ενημερώνει η αρχισυντάκτρια άμεσα τον Γιώργο Λιάγκα – όλοι οι αρχισυντάκτες βλέπουν τις άλλες εκπομπές – και εκείνος το διέψευσε», σχολίασε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αυτή η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο εκπομπές έγινε πρώτη φορά. Εμένα μου άρεσε που είδα ότι έχουν καλή σχέση μεταξύ τους και ανταλλάσσουν και μηνύματα, γιατί έχουν πέσει και κάποια σχόλια και κάποιες μπηχτές στο παρελθόν. Μου φάνηκε σαν να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το αποδόμησε τελείως», ανέφερε από τη δική της πλευρά η Ελένη Χατζίδου.

«Η Κατερίνα έδωσε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ στον αέρα. Δεν μου έκανε εντύπωση αυτό το πινγκ-πονγκ αλλά το ρεπορτάζ το ίδιο: να πάει ο Λιάγκας στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, για να δίνει πάσα στον Νίκο Ευαγγελάτο. Κάτι θα ξέρει, βέβαια, για να το λέει», παρατήρησε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Έπρεπε να κάνει… ghosting ο Λιάγκας. Έπρεπε να μην ασχοληθεί και να την αφήσει στο… διαβάστηκε. Ο άνθρωπος… σταυροκοπήθηκε», κατέληξε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου για το περιστατικό ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές.

 

Περισσότερα Εδω