Το Ν.Τ. της ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) ν. Λάρισας, και το Εθνικό Κέντρο – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece), με την υποστήριξη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει επιμορφωτική-επιστημονική ημερίδα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 18:00-20:00,στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής στο κτίριο ‘Κατσίγρα’ στη Λάρισα, με θέμα:

«Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ»

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι οΠρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece) και  Ομότιμος Καθηγητήςτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Κουτεντάκης,και ο Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Προεδρείο: κ. Τσιτώτας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Ν.Τ. ΠΕΠΦΑ Λάρισας),κ. Κέλλας Σωτήρης (δημοσιογράφος), κ. Κουτεντάκης Ιωάννης (ομότιμος  καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), κ. Τζιαμούρτας Αθανάσιος (καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας).

18:00 Έναρξη Ημερίδας

18:00-18:15 Χαιρετισμοί Επισήμων

Λιούπας Νικόλαος, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας

Μόρας Ευάγγελος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) Δήμου Λαρισαίων

Ζιάκα Βασιλική, Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

18:15 19:00 « Άσκηση και προσαρμογές για την υγεία και την αθλητική απόδοση»  Εισηγητής : κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ -ΠΘ, με γνωστικό αντικείμενο: « Βιοχημεία της Άσκησης».

19:00-19:45 Άσκηση και υγεία: παρελθόν, παρόν και μέλλον

Εισηγητής : κ. Ιωάννης Κουτεντάκης, Ομότιμος Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικό Κέντρο – Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς (Exercise is Medicine-Greece)

19:45-20:00ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η ημερίδα απευθύνεται σε πτυχιούχους Φ.Α. και άλλων συναφών ειδικοτήτων, σε γονείς, αθλητές και στο ευρύτερο κοινό.

Την ημερίδα θα συντονίσει το μέλος της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ, δημοσιογράφος κ. Κέλλας Σωτήρης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω