Το τρίτο και τελευταίο εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, γυναικεία ηγεσία, αυτοπαρακίνηση και υψηλή απόδοση» έλαβε χώρα σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Συνολικά «ωφελήθηκαν πάνω από 100 γυναίκες επιχειρηματίες. Στην αρχή έγιναν ατομικές συνεδρίες σε 65-70 γυναίκες και ακολούθησαν τρία ομαδικά workshops, εξειδικευμένα εργαστήρια σε πάρα πολλούς τομείς που άπτονται της γυναικείας επιχειρηματικότητας» τόνισε σε δηλώσεις της στο onlarissa.gr η γενική γραμματέας του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας κα Καλλιόπη Τζήκα, υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα mentoring έθιξε σημαντικά θέματα που έχει ανάγκη η γυναίκα για να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή της.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της:

Εισηγήτριες σ’ αυτήν την τελευταία συνάντηση ήταν η κα Μαρία Γεωργίτση, Msc Οικονομολόγος – Μηχανικός Πληροφορικής & Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επιχειρηματικότητας, My Horizon, και η κα Ελένη Ματράκη, Νομικός/Life, Wellness & Business coach/ Συνιδρύτρια IPD.

Το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας.

Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- mentee έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω