Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον κ. Χρήστο Καϊτανίδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Μακρυχωρίου, είχε συνάντηση με την Αναπληρωτή Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Βασιλική Ζιάκα, όπου συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω σε επίκαιρα εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν τη μαθητική κοινότητα. Ειδικότερα, συζήτησαν για την κατ΄έξαιρεση λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων στις Λυκειακές τάξεις των Λυκείων Γόννων, Μακρυχωρίου, Πυργετού και Συκουρίου.

Ο Δήμαρχος κατέθεσε στην κα Ζιάκα ψήφισμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Συκουρίου και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε την κατ΄εξαίρεση λειτουργία των ανωτέρω ολιγομελών τμημάτων. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κα Ζιάκα ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο κ. Μανώλη και τον κ. Καϊτανίδη για τη συνεργασία και τον γόνιμο διάλογο, δηλώνοντας ότι στο θέμα της λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων στα Λύκεια του δήμου Τεμπών θα είναι στο πλευρό των Γονέων και των Μαθητών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω