Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας απευθύνει κάλεσμα προς:

τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής, ΠΕ06-Αγγλικής, ΠΕ07-Γερμανικής, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ79-Μουσικής, ΠΕ86-Πληροφορικής & ΠΕ91-Θεατρικής Αγωγής που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο στην οργανική τους θέση και ΔΕΝ έχουν υποβάλει Αίτηση Βελτίωσης Θέσης, να υποβάλουν Δήλωση μοριοδοτούμενων κριτηρίων εκπαιδευτικού και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μοριοδότησή τους για το διδακτικό έτος 2023-2024, από την Τετάρτη 01/3/2023 έως και την Παρασκευή 10/3/2023 και ώρα 14:00.

Διαδικασία Υποβολής Δηλώσεων

Η επισυναπτόμενη «Δήλωση μοριοδοτούμενων κριτηρίων εκπαιδευτικού για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου» συμπληρώνεται από τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ79, ΠΕ86 & ΠΕ91, υπογράφεται, σκανάρεται σε αρχείο .pdf και αποστέλλεται μαζί με τα απαραίτητα για τη μοριοδότηση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο mail@dipe.lar.sch.gr και Θέμα: ΜΗΤΡΩΟ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΚΛΑΔΟΣ.

Ως προς τα κριτήρια και τον τρόπο μοριοδότησης ισχύει ό,τι ορίζεται στη με αρ. 126425/Ε2/14-10-2022 (ΑΔΑ: 6ΞΕ646ΜΤΛΗ-97Μ) εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023».

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί των παραπάνω κλάδων οφείλουν να αποστείλουν:

• Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

• Πιστοποιητικό Εντοπιότητας

• Βεβαίωση εργασίας συζύγου (& βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερους επαγγελματίες)

• Πιστοποιητικό φοίτησης παιδιών

• Δικαστική απόφαση/συμβολαιογραφική πράξη από την οποία να προκύπτει ότι άγαμοι ή διαζευγμένοι εκπαιδευτικοί έχουν την επιμέλεια παιδιών (ανηλίκων ή σπουδαζόντων)

Επισημαίνεται ότι:

• Τα υποβληθέντα δικαιολογητικά πρέπει να είναι τελευταίου τριμήνου.

• Οι εκπαιδευτικοί δύνανται να εκδίδουν, ηλεκτρονικά, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και εντοπιότητας μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr. Σε περίπτωση αυτεπάγγελτης αναζήτησης, οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να αναφέρουν τον δήμο του οποίου είναι δημότες.

Θα ακολουθήσει νεότερη πρόσκληση για την ηλεκτρονική υποβολή Αίτησης-Δήλωσης προτιμήσεων για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου ειδικοτήτων της ΠΕ Λάρισας.

Παρακαλούνται να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ79, ΠΕ86 & ΠΕ91 στις σχολικές μονάδες όπου υπηρετούν.

Δήλωση μοριοδοτούμενων κριτηρίων εκπαιδευτικού για συμπλήρωση υποχρεωτικού ωραρίου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω