Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Κεραμίδα για την πορεία της στα media και τη μακροχρόνια συνεργασία της δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση για το εάν όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί προτάσεις για να την «κλέψουν» από το πλευρό της Ελένης Μενεγάκη: «Κανένας δεν επιχείρησε ποτέ να με κλέψει από την Ελένη Μενεγάκη γιατί νομίζω όλος ο χώρος τη σέβεται, επειδή και η Ελένη κάνει fairplay», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Όσο για το τι απαιτείται να έχει κανείς σήμερα για να γίνει παρουσιαστής: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχει περάσει ως δημοσιογράφος στο πεζοδρόμιο, ούτε να βγάλει σχολή δημοσιογραφίας όπως έχω βγάλει εγώ, ούτε να είναι αναγνωρίσιμος επειδή είναι ηθοποιός, τραγουδιστής, παίκτης ριάλιτι.

Χρειάζεται να έχεις ένα ταλέντο, μία ανέση, να μιλάς κανονικά και να είσαι κανονικός και βέβαια να είσαι εργατικό», απάντησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Τέλος, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην είδηση του διαζυγίου της με τον Νικόλα Φαράκλα: «Όλοι οι δημοσιογράφοι αντιμετώπισαν με μεγάλο “σεβασμό” τον χωρισμό μου. Με έναν ύπουλο τρόπο είχαν προσεγγίσει τον πρώην σύζυγό μου, γιατί θεωρούσαν ότι θα τον πιάσουν στον ύπνο και θα δώσει μια πρόχειρη απάντηση. Ενώ εγώ, ως γνώστρια του παιχνιδιού, θα το ζύγιζα καλύτερα», είπε στην κάμερα του Alpha η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Περισσότερα Εδω